Špargľová polievka s bryndzou

Polievky
Všetky recepty

Suroviny:

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku dosklovita. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a špargľu nakrájanú na cca 2-3 cm kúsky (drevnaté konce odlomíme preč). Všetko zalejeme vývarom a povaríme do zmäknutia špargle, približne 10 minút. Polievku rozmixujeme dohladka (zopár kúskov špargle môžeme odobrať a odložiť na dozdobenie), dochutíme ju soľou, mletým čiernym korením a môžeme podávať. Špargľovú polievku podávame s rozdrobenou bryndzou a prípadne kúskami uvarenej špargle.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 3
Kalórie: 208
Bielkoviny: 11 g
Sacharidy: 14 g
Tuky: 14 g

Zdielať