Pstruh na koreňovej zelenine

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Na oleji orestujeme mrkvu, zeler a petržlen nakrájaný na malé kúsky. K zelenine pridáme aj stonky rozmarínu, cesnak nakrájaný na plátky a krátko opečieme. Zeleninu následne osolíme, okoreníme, podlejeme vínom a podusíme pod pokrievkou cca 5 minút. Filety pstruha osolíme, okoreníme a položíme ich na takmer mäkkú zeleninu. Podlejeme vodou, opätovne prikryjeme pokrievkou a dusíme, kým nie je ryba hotová, cca ďalších 5 minút. Pstruha so zeleninou podávame s kúskom citróna a chlebom.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 2
Kalórie: 302
Bielkoviny: 19 g
Sacharidy: 13 g
Tuky: 15 g

Zdielať