Pstruh na koreňovej zelenine
Hlavný chod-
2
porcie -
25
minút -
ľahká
obtiažnosť
Suroviny:
Na oleji orestujeme mrkvu, zeler a petržlen nakrájaný na malé kúsky. K zelenine pridáme aj stonky rozmarínu, cesnak nakrájaný na plátky a krátko opečieme. Zeleninu následne osolíme, okoreníme, podlejeme vínom a podusíme pod pokrievkou cca 5 minút. Filety pstruha osolíme, okoreníme a položíme ich na takmer mäkkú zeleninu. Podlejeme vodou, opätovne prikryjeme pokrievkou a dusíme, kým nie je ryba hotová, cca ďalších 5 minút. Pstruha so zeleninou podávame s kúskom citróna a chlebom.
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 2
Kalórie: 302
Bielkoviny: 19 g
Sacharidy: 13 g
Tuky: 15 g