Plnená hokkaido s feta syrom

Bezmäsité
Všetky recepty

Suroviny:

Hokkaido tekvicu rozkrojte na polku, zbavte ju jadierok a očistenú ju dajte na plech s papierom na pečenie. Pokvapkajte olivovým olej, jemne osoľte a ak máte radi pikantné tak posypte chilli. Dajte piecť na 30 minúť na 180 st. Zatiaľ si pripravte plnku. Čiernu ryžu prepláchnite a dajte variť s dvojnásobkom osolenej vody. Papriku s brokolicou očistite, nakrájajte na menšie kúsky a opečte ich na panvici s olivovým olejom 5 minút. Zeleninovú zmes zmiešajte spolu s čiernou ryžou, pridajte fetu a premiešajte. Touto zmesou naplníte upečenú hokkaido tekvicu a  dajte zapiecť ešte na 10 minút. Môžte servírovať.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva vyjdú 2

kalórie: 1040 kcal  (520 kcal)
bielkoviny: 47 g (23,5 g)
sacharidy: 155 g (77,5 g)
tuky: 36 g (18 g)

Zdielať