Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Linecké koláčiky

Dezerty
Všetky recepty

Suroviny:

POSTUP
Zmäknuté maslo pri izbovej teplote zmiešame rukami s cukrom a múkou a vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme na hodinu odpočinúť do chladničky. Následne si cesto rozdelíme na tri časti, ktoré si postupne rozvaľkáme natenko. Vykrajovačkami z neho vykrajujeme rôzne tvary, ktoré ukladáme na plech vystlaným papierom na pečenie. Linecké pečieme pri teplote 160°C dokiaľ jemne nezružovejú, treba ich strážiť, trvá to cca 8 minút. Necháme ich úplne vychladnúť a následne ich natrieme džemom a zlepíme.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

na 1 koláčik, z celkového množstva ich vyjde 60

Kalórie: 53

Bielkoviny: 1 g

Sacharidy: 6 g

Tuk: 3 g

Zdielať