Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Kačacie prsia so slivkovou omáčkou

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Kačacie prsia si narežeme na strane s kožou. Poriadne osolíme. Na rozpálenú panvicu položíme kačacie prsia kožou nadol. Opekáme do chrumkava. Otočíme a opekáme z druhej strany. Prsia preložíme do pekáča a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 8 minút. Po dopečení prikryjeme alobalom a necháme odpočívať. Do panvice s výpekom si pridáme maslo. Pridáme múku a premiešame. Chvíľu popražíme. Pridáme vodu, džem a povaríme. Na záver pridáme víno a dosolíme podľa potreby. Prevaríme. Kačku narežeme a podávame s omáčkou a lokšami.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva vyjdu cca 3 porcie.

Kalórie: 615
Bielkoviny: 38 g
Sacharidy: 30 g
Tuky: 33 g

Zdielať