Francúzsky toast s karamelizovanými hruškami
Raňajky-
4
porcie -
15
minút -
ľahká
obtiažnosť
Suroviny:
Vianočku rozkrájame na cca 2 cm hrubé plátky. Vajíčka rozšľaháme s mliekom, javorovým sirupom a vianočku v tejto zmesi namáčame - z každej strany cca 30 sekúnd, aby vianočka poriadne nasiakla. Vianočku opečieme dozlatista z oboch strán na roztopenom masle. Hrušky nakrájame na plátky, premiešame ich so škoricou, cukrom a na masle ich necháme za občasného miešania na nízkom plameni skaramelizovať. Francúzske toasty podávame s karamelizovanými hruškami, preliate javorovým sirupom.
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 4
Kalórie: 426
Bielkoviny: 10 g
Sacharidy: 59 g
Tuky: 18 g