Cestoviny s rajčinovou omáčkou a lososom

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Lososa osolíme, okoreníme a v hlbšej panvici ho na olivovom oleji opečieme dozlatista z oboch strán (najskôr kožou nadol). Hotového lososa odložíme zatiaľ bokom. V tej istej panvici opečieme nadrobno nasekaný cesnak a cherry paradajky prekrojené na polovice. Po chvíli pridáme konzervu krájaných paradajok a povaríme ich približne 5 minút. Následne pridáme nasekanú bazalku, smotanu a omáčku dochutíme soľou a korením. Na záver do panvice pridáme uvarené cestoviny podľa návodu, všetko spolu premiešame a odstavíme z plameňa. Cestoviny podávame s lososom, ktorého vidličkou natrháme na menšie kúsky a čerstvou bazalkou.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva vyjdú 3

Kalórie: 646
Bielkoviny: 35 g
Sacharidy: 75 g
Tuky: 22 g

Zdielať