Dezerty

Domáce čokoládové nanuky

Náročnosť nízka
6 Porcie 10 Minút
Postup prípravy

Suroviny

  • 200 g jemného polotučného/tučného tvarohu
  • 40 g čokolády
  • 80 g 12% smotany
  • 100 g čerstvých jahôd

Postup prípravy

Čokoládu roztopíme a pomaly po lyžičkách do nej vmiešame smotanu. Smotanu musíme prilievať pomaly, aby sa horúca čokoláda nezrazila. Následne primiešame tvaroh a nadrobno nakrájané jahody. Touto zmesou plníme nanukové formičky a nanuky necháme stuhnúť v mrazničke aspoň 2-3 hodiny.

Nutričné informácie

Na 1 nanuk, z celkového množstva ich vyjde 6

Kalórie: 91

Bielkoviny: 4 g

Sacharidy: 7 g

Tuky: 5 g

Aktuálny leták Budúci leták