Hlavný chod

Kuracie z jedného hrnca

Náročnosť stredná
3 Porcie 120 Minút
Postup prípravy

Suroviny

  • Kuracie stehno 3 ks
  • Cibuľa 1 ks
  • Rasca 1 ČL
  • Čierne korenie 1/2 ČL
  • Červená paprika 1 ČL
  • Pasírované paradajky 1 konzerva
  • Vývar 400 ml
  • Fazuľa konzerva
  • Zemiaky 5 ks
  • Mrkva 3 ks
  • Šalotka 200 g
  • Soľ podľa chuti
  • Rozmarín 1 vetvička

Postup prípravy

Mäso osolíme a na troške oleja zatiahneme zo všetkých strán.

Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu. Pridáme koreniny a minútu restujeme.

Do hrnca vlejeme drvené paradajky a vývar.

Pridáme mäso, scedenú fazuľu, nakrajanú mrkvu, zemiaky a šalotky.

Pridáme cca 1 ČL soli a vetvičku rozmarínu.

Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov a varíme prikryté cca 2 hodinky.

 

TIP: Podávať môžete len tak alebo s obľúbeným pečivom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nutričné informácie

Kalórie: 838

Bielkoviny: 61,6 g

Sacharidy: 54 g

Tuky: 39,3 g

Vláknina: 12,1 g

Aktuálny leták Budúci leták