Recepty
Hlavný chod
Hlavný chod
Kuracie z jedného hrnca
Suroviny
- Kuracie stehno 3 ks
- Cibuľa 1 ks
- Rasca 1 ČL
- Čierne korenie 1/2 ČL
- Červená paprika 1 ČL
- Pasírované paradajky 1 konzerva
- Vývar 400 ml
- Fazuľa konzerva
- Zemiaky 5 ks
- Mrkva 3 ks
- Šalotka 200 g
- Soľ podľa chuti
- Rozmarín 1 vetvička
Postup prípravy
Mäso osolíme a na troške oleja zatiahneme zo všetkých strán.
Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu. Pridáme koreniny a minútu restujeme.
Do hrnca vlejeme drvené paradajky a vývar.
Pridáme mäso, scedenú fazuľu, nakrajanú mrkvu, zemiaky a šalotky.
Pridáme cca 1 ČL soli a vetvičku rozmarínu.
Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov a varíme prikryté cca 2 hodinky.
TIP: Podávať môžete len tak alebo s obľúbeným pečivom.
Nutričné informácie
Kalórie: 838
Bielkoviny: 61,6 g
Sacharidy: 54 g
Tuky: 39,3 g
Vláknina: 12,1 g