Recepty
Dezerty
Suroviny
- Sušienky 140 g
- Maslo 80 g
- Arašidy 20 g
- jemný
- smotanový syr
- Arašidové maslo 80 g
- Hnedý cukor 90 g
- Vajcia 2 kusy
- Horká čokoláda 30 g
Postup prípravy
Sušienky a arašidy rozmixujeme. Prilejeme roztopené maslo, zmes poriadne premiešame a vtlačíme ju do tortovej formy (na dno aj po bokoch). Tvaroh s krémovým syrom a vajíčkami vymiešame dohladka, prilejeme arašidové maslo, pridáme cukor a poriadne premiešame.
Krém nalejeme na pripravený korpus a cheesecake pečieme pri teplote 180 °C cca 50 minút.
Koláč necháme úplne vychladnúť (ideálne v chladničke cez noc) a pred podávaním ho dozdobíme nastrúhanou čokoládou a nasekanými arašidmi.
Nutričné informácie
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 kúsok, z receptu ich vyjde 10
Kalórie: 383
Bielkoviny: 12 g
Sacharidy: 26 g
Tuky: 26 g