Dezerty

Arašidový cheesecake

Náročnosť nízka
10 Porcie 70 Minút
Postup prípravy

Suroviny

  • Sušienky 140 g
  • Maslo 80 g
  • Arašidy 20 g
  • jemný
  • smotanový syr
  • Arašidové maslo 80 g
  • Hnedý cukor 90 g
  • Vajcia 2 kusy
  • Horká čokoláda 30 g

Postup prípravy

Sušienky a arašidy rozmixujeme. Prilejeme roztopené maslo, zmes poriadne premiešame a vtlačíme ju do tortovej formy (na dno aj po bokoch). Tvaroh s krémovým syrom a vajíčkami vymiešame dohladka, prilejeme arašidové maslo, pridáme cukor a poriadne premiešame.

Krém nalejeme na pripravený korpus a cheesecake pečieme pri teplote 180 °C cca 50 minút.

Koláč necháme úplne vychladnúť (ideálne v chladničke cez noc) a pred podávaním ho dozdobíme nastrúhanou čokoládou a nasekanými arašidmi.

Nutričné informácie

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

na 1 kúsok, z receptu ich vyjde 10

Kalórie: 383
Bielkoviny: 12 g

Sacharidy: 26 g

Tuky: 26 g

Aktuálny leták Budúci leták