Dezerty

Karamelový nepečený cheesecake

Náročnosť nízka
10 Porcie 30 Minút
Postup prípravy

Suroviny

  • 220 g maslových sušienok
  • 85 g masla
  • 250 g mascarpone
  • 250 g jemného tvarohu
  • 200 g karamelového salka
  • 200 g bielej čokolády
  • 150 g smotany na šľahnie (40%)
  • ovocie na dozdobenie

Postup prípravy

Sušienky si rozmixujeme na jemno. Pridáme rozpustené maslo a premiešame tak, aby boli všetky sušienky navlhčené. Zmes natlačíme do formy s priemerom 2

cm a vložíme do chladničky. Zmiešame smotanu na šľahanie a nalámanú čokoládu a necháme roztopiť. V miske si zmiešame mascarpone, tvaroh, salko a premixujeme. Pridáme vychladnutú čokoládovú zmes a mixujeme do tuha pár minút.
Karamelový krém vylejeme do formy a necháme cez noc stuhnúť. Koláč dozdobíme podľa vlastnej chuti šľahačkou, ovocím alebo karamelom.

Nutričné informácie

Na 1 porciu, z celkového množstva vyjde 10 porcií.

Kalórie: 498
Bielkoviny: 9 g
Sacharidy: 40,5 g
Tuky: 33 g

Aktuálny leták Budúci leták