Popis
ocot kvasný liehový, farbivo: amoniakový karamel.
Obsah kyseliny octovej 8 g / 100 g.
Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
NÁVRH NA PRÍPRAVU: Pred použitím je nutné zriediť. Odporúčané riedenie: 1 diel octu, 4 diely vody. Občas vyskytujúci sa jemný zákal nie je závadou, je biologického pôvodu.
| Výživové údaje | na 100 g/ml |
| Energia kJ | 106 |
| Energia kcal | 25 |
| Tuky: | ≤ 0,5 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | ≤ 0,1 g |
| Sacharidy: | ≤ 0,5 g |
| z toho cukry: | ≤ 0,5 g |
| Bielkoviny: | ≤ 0,5 g |
| Soľ: | ≤ 0,01 g |