Popis
40 g, vanilkový
Zloženie:
kukuričný škrob, jedlá soľ, aróma (vanilková), farbivá (karotény). Výrobok môže obsahovať
zeler, horčicu, sezamové semeno, obilniny obsahujúce glutén, sóju.
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Minimálna trvanlivosť do: viď na obale.
| Výživové údaje | na 100 g/ml |
| Energia kJ |
1490 |
| Energia kcal | 351 |
| Tuky: | 0,4 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,1 g |
| Sacharidy: | 86 g |
| z toho cukry: | 0,5 g |
| Vláknina | 1 g |
| Bielkoviny: | 0,4 g |
| Soľ: | 0,6 g |
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
1. Obsah vrecka dobre rozmiešame s 2-3 (40 g) polievkovými lyžicami cukru v 0,1 l studeného polotučného mlieka.
2. Zvyšné mlieko dáme variť, necháme zovrieť a do vriaceho mlieka vlejeme rozmiešanú zmes.
3. Za stáleho miešania varíme 1-2 minúty.
4. Uvarený puding nalejeme do misiek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnúť.