Popis
Filety zo sleďa atlantického s kožou 50 % *(Clupea harengus – lovná oblasť H – Severovýchodný Atlantik FAO 27 alebo K – severozápadný Atlantik FAO 21 – viď dotlač na dne konzervy), paradajková omáčka 50 % (pitná voda, paradajkový pretlak 30 %, cukor, rastlinný olej [repkový (A) alebo slnečnicový (B) viď dotlač na dne konzervy], pšeničná vláknina, jedlá soľ, modifikovaný škrob, pšeničná múka, prírodná papriková aróma, extrakt korenín (obsahuje zeler), čierne korenie, petržlenová vňať, sušená cibuľa. *v okamihu spracovania pred sterilizáciou.
Spôsob
produkcie: Ulovené v mori. Rybársky výstroj: vlečné siete – pelagické vlečné siete s vodiacimi štítmi
alebo obchvatné siete a čerene – vakové siete.
Skladujte v suchu, chráňte pred pôsobením priameho slnečného žiarenia a pred mrazom. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Výživové údaje | na 100 g/ml |
Energia kJ | 634 |
Energia kcal | 152 |
Tuky: | 8,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 1,7 g |
Sacharidy: | 4,6 g |
z toho cukry: | 4,6 g |
Bielkoviny: | 14 g |
Soľ: | 0,7 g |