Nátierky

Svieži lososový tatarák

Náročnosť nízka
2 Porcie 15 Minút
Postup prípravy

Suroviny

  • 400 g čerstvého filetu z lososa
  • 1-2 šalotky
  • čerstvý kôpor
  • 1 PL olivového oleja
  • šťava z 1/2 citróna
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • kapary

Postup prípravy

  1. Lososový filet zbavíme kože a nakrájame na čo najmenšie kúsky.
  2. V miske lososa zmiešame s nadrobno nakrájanou šalotkou, nasekaným kôprom, nakrájanými kaparami, olejom a citrónovou šťavou.
  3. Dochutíme soľou a korením.
  4. Necháme aspoň pol hodinu odstáť v chladničke.
  5. Tatarák podávame s opečeným chlebom.
Aktuálny leták Budúci leták