13.02.2019

TERNO – našťastie blízko

Najnovšia reklamná kampaň spoločnosti Terno z dielne MADE BY VACULIK pracuje s novým claimom „TERNO – našťastie blízko“. V sérii TV spotov vystupuje bežná mestská rodina, ktorá potrebuje rýchlo dokúpiť základné potraviny – ovocie, zeleninu, pečivo alebo mliečne výrobky. „Naša najnovšia kampaň upozorňuje na blízkosť Terno predajní, ktoré sa nachádzajú pri domovoch našich zákazníkov,“ povedala Anna Buzinkay, Marketing and PR director spoločnosti Terno. Zákazníci si tak môžu kedykoľvek „odbehnúť“ a doplniť chýbajúce základné potraviny pre svoju rodinu a blízkych. „Našim hlavným cieľom je na bežných každodenných situáciách ukázať, že Terno je ideálnym miestom pre rýchly a pohodlný doplnkový nákup obľúbených potravín v blízkosti domovov,“ doplnila A. Buzinkay.

Tri televízne spoty sú zamerané na najčastejšie kupované položky – ovocie a zelenina, pekárenské výrobky a mliečne produkty. Zaujmú najmä spôsobom strihu, ktorý dramatizuje benefit blízkosti. „Terno je pre rodiny špajzou, chladničkou alebo rúrou na pečenie. Strih je v príbehoch veľmi dôležitým a efektným prvkom,“ hovorí Peter Ižo, Creative Director MADE BY VACULIK.

spot chladnička - https://youtu.be/9Vq1-1Hehu4

spot rúra - https://youtu.be/KA2g59e5sIs

spot špajza - https://youtu.be/xJkwmzaRvNY

zábery z natáčania - https://youtu.be/lOMVXce_7u8

Reklamná kampaň pobeží tri mesiace, v televíziách bude nasadená od 20. augusta. Sprevádza ju rozsiahla online podpora, vrátane komunikácie na sociálnych sieťach, ďalej mediálna podpora v OOH a printoch. S miernym časovým odstupom sa pridajú aj rádiá.

Facebook Terno: https://www.facebook.com/TernoSlovensko/

Vizitka kampane:

Agentúra: MADE BY VACULIK

Account Manager: Pavol Schejbal, Bea Kolodziejska

Creative Director: Peter Ižo

Senior Copywriter: Milan Bielik

Art Director: Martina Obertová

Produkcia: Protos Production

Réžia: Max Turek

Kamera: Alexander Šurkala

Hudba: Viktor Hazard, štúdio SAT MUSIC

O spoločnosti TERNO real estate

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje takmer 100 predajní Terno a Moja Samoška. Zákazníkom ponúka v príjemnom prostredí široký sortiment overených potravín za rozumnú cenu. V marci 2018 predstavila prvú predajňu moderného konceptu KRAJ, v súčasnosti má už 4 predajne.

Späť na všetky oznamy
Aktuálny leták Budúci leták