Vegánsky hubový stroganov

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

V hlbšej panvici na repkovom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu dosklovita. K cibuli pridáme paradajkový pretlak, ktorý krátko opečieme. Ďalej pridáme nadrobno nakrájané uhorky, očistené a nakrájané šampiňóny, horčicu a zeleninový vývar. Všetko spolu premiešame, zakryjeme pokrievkou a na nízkom plameni dusíme približne 15 minút. Následne prilejeme smotanu rozmiešanú s kukuričným škrobom a omáčku dochutíme sójovou omáčkou, soľou a mletým čiernym korením. Stroganov necháme prevrieť a podávame ho ešte teplý s uvarenými cestovinami.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celého množstva vyjdú 3

Kalórie: 546
Bielkoviny: 19 g
Sacharidy: 86 g
Tuky: 13 g

Zdielať