Stir-fry rezance

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Na oleji zprudka opečieme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na tenké plátky. Keď je mäsko zlatisté, odložíme ho bokom a na výpeku sprudka osmažíme šampiňóny nakrájané na plátky a mrkvu nakrájanú na pásiky. Ak by sa zelenina pripaľovala, môžeme priliať trošku vody. Keď mrkva čiastočne zmäkne, tak do panvice pridáme predvarené ryžové rezance a všetko poriadne premiešame. Ďalej prilejeme omáčku, ktorú sme si pripravili zmiešaním všetkých ingrediencií a pridáme aj jarné cibuľky nakrájané na väčšie kúsky, baby špenát a opečené mäsko. Všetko spolu premiešame, podľa potreby ešte prípadne dochutíme a môžeme podávať. Rezance podávame s kúskom čerstvej limetky.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 3 porcie
Kalórie: 533
Bielkoviny: 33 g
Sacharidy: 78 g
Tuky: 9 g

Zdielať