Rybacie fašírky s kôprovým dressingom

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

POSTUP

Filé rozmrazíme, osolíme, okoreníme a na panvici ho na miernom plameni v troche vody pošírujeme (cca 5 minút), kým ryba nie je hotová. Medzitým si pripravíme dressing zmiešaním všetkých ingrediencií. Rybu necháme vychladnúť a následne ju prstami natrháme na malé kúsky. Zmiešame ju s nadrobno nakrájanou cibuľou, cesnakom, kôprom, vajíčkom a strúhankou. Rybaciu zmes dochutíme soľou, čiernym korením a tvarujeme z nej menšie fašírky, ktoré zľahka obalíme v strúhanke. Fašírky opekáme na rozpálenom olivovom oleji dozlata. Fašírky podávame s kôprovým dressingom, čerstvou zeleninou a pečenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

Na 1 porciu, z celkového množstva vyjdú 3

Kalórie: 220

Bielkoviny: 22 g

Sacharidy: 13 g

Tuky: 9 g

Zdielať