Nepečená čokoládová saláma

Dezerty
Všetky recepty

Suroviny:

Keksíky nasekáme na drobné kúsky. V miske zmiešame roztopené maslo, kakao, cukor, korenie a horúce mlieko. Zmes ešte teplú vylejeme na keksíkovú zmes. Ručne zmes postláčame tak, aby sa vytvorila hmota, ktorá drží pokope. Necháme cca 30 minút zachladiť. Z hmoty vytvarujeme 2 valčeky, ktoré zabalíme na tesno do alobalu. Uložíme do chladničky a necháme cez noc zachladiť. Alobal odstránime a salámy obalíme v práškovom cukre. Skladujeme v chlade.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva vyjde cca 30 ks.

Kalórie: 108
Bielkoviny: 1 g
Sacharidy: 8,5 g
Tuky: 7,5 g

Zdielať