Kuracie Pad Thai

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

  1. Pripravíme si rezance: Ryžové rezance uvaríme podľa návodu a potom ich prepláchneme studenou vodou.
  2. Pripravíme si omáčku: V miske zmiešame sójovú a rybaciu omáčku, ocot alebo limetkovú šťavu, cukor a arašidové maslo.
  3. Pripravíme si zmes: Na panvici necháme rozohriať trochu oleja, pridáme nasekaný cesnak a najemno nakrájanú papriku.
  4. Pridáme osolené a okorenené mäso a opečieme.
  5. Keď je mäso hotové, posunieme ho na stranu panvice a pridáme dve rozšľahané vajíčka, ktoré uvaríme podobne ako praženicu.
  6. K zmesi na panvici pridáme rezance, pripravenú omáčku a klíčky.
  7. Hotové rezance na tanieri posypeme koriandrom a dochutíme limetkou.
Zdielať