Kukuricový šalát s fetou

Šaláty
Všetky recepty

Suroviny:

Kukuricu zbavíme šupiek, potrieme ju 20 ml olivového oleja, osolíme, okoreníme a opečieme ju dozlatista buď na rozpálenom grile alebo panvici. Kukuricu priebežne otáčame, trvá to cca 15 minút. Zrnká opečenej kukuricu následne zrežeme a premiešame ich s prekrojenými cherry rajčinami, uhorkou nakrájanou na menšie kúsky, rozdrobenou fetou a nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou/koriandrom. Prilejeme zvyšný olej, citrónovú šťavu a šalát finálne premiešame. Podávame ho s lyžicou kyslej smotany. 

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE 
na 1 porciu, z receptu vyjdú 3
Kalórie: 401
Bielkoviny: 10 g
Sacharidy: 23 g
Tuky: 29 g

Zdielať