Kakaovo-tvarohový koláč s ovocím

Dezerty
Všetky recepty

Suroviny:

Múku premiešame s cukrom, sódou bikarbónou a preosiatym kakaom. Pridáme vajce, kyslú smotanu, olej a ingrediencie spolu dôkladne premiešame. Hladké cesto prelejeme do malého plechu vystlaného papierom na pečenie (20x20 cm). Tvaroh zmiešame s práškovým cukrom a lyžičkou tvoríme kôpky, ktoré ukladáme na cesto. Na záver koláč zasypeme mrazeným ovocím a pečieme ho pri teplote 170°C približne 35-40 minút, kým drevená špajdľa nevyjde z cesta suchá. Pred krájaním necháme koláč vychladnúť. 

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 kúsok, koláč rozkrájame na 9 častí

Kalórie: 225
Bielkoviny: 6 g
Sacharidy: 27 g
Tuky: 9 g

Zdielať