Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Cestoviny s vegánskou krémovou omáčkou

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

POSTUP

Tekvicu prekrojíme napoly a vydlabeme z nej semienka. Šupkou hore ju dáme upiecť do rúry pri teplote 180°C až dokiaľ nie je mäkká. Trvá to približne 40 minút. Po upečení z nej stiahneme šupku a rozmixujeme ju dohladka. V prípade potreby k nej môžeme počas mixovania priliať trochu vody. Na panvici zmiešame tekvicové pyré s kokosovým mliekom, špenátom a koreninami. Omáčku necháme prevrieť a môžeme ju ešte dokoreniť podľa chuti a prípadne zriediť vodou. Cestoviny uvaríme domäkka a ešte horúce ich zmiešame s omáčkou. Na záver pridáme lahôdkové droždie, premiešame a môžeme podávať.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celého množstva vyjdú dve
Kalórie: 420
Bielkoviny: 17 g
Sacharidy: 77 g
Tuky: 5 g

Zdielať