Cestoviny s kuracím mäsom a smotanovou omáčkou z 1 panvice

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Kuracie mäso osolíme a okoreníme z oboch strán a opečieme ho dozlatista na 1 PL olivového oleja. Keď je mäso prepečené, odložíme do zatiaľ bokom.  Na panvici rozohrejeme ďalšiu 1 PL olivového oleja a zľahka na ňom opečieme nadrobno nasekaný cesnak. Ďalej prilejeme mlieko, vodu, pridáme soľ, cestoviny a za občasného miešania ich uvaríme al dente. Následne prilejeme smotanu, nahrubo nastrúhaný parmezán a všetko spolu premiešame. Na záver k cestovinám vmiešame kuracie prsia nakrájané na plátky, nasekanú petržlenovú vňať, mleté čierne korenie a prípadne soľ. Cestoviny podávame ešte teplé, posypané petržlenovou vňaťou a mletým čiernym korením.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva vyjdu 3 porcie.

Kalórie: 614
Bielkoviny: 35 g
Sacharidy: 68 g
Tuky: 15 g

Zdielať