Broskyňovo-čokoládové muffiny
Dezerty-
12
porcie -
45
minút -
ľahká
obtiažnosť
Suroviny:
POSTUP
- V miske najprv zmiešame suché suroviny: múku, ovsené vločky, kakao, škoricu a kypriaci prášok.
- Potom pridáme mokré suroviny: vajíčka, grécky jogurt, javorový sirup, mlieko a jednu ošúpanú broskyňu, ktorú sme rozmixovali na pyré.
- Na záver vmiešame nasekanú horkú čokoládu a nadrobno nakrájanú broskyňu.
- Cestom naplníme silikónové formičky na muffiny a pečieme ich pri teplote 180°C približne 25 minút.
NUTRIČNÉ HODNOTY
na 1 muffin, z celkového množstva ich vyjde 12
Kalórie: 106
Sacharidy: 4 g
Bielkoviny: 17 g
Tuky: 3 g