Bagety našikmo nakrájame a zľahka opečieme na panvici do chrumkava.
Medzitým si nakrájame umyté hrušky na plátky.
Do panvice nasypeme cukor a necháme ho na silnejšom ohni skaramelizovať. Keď sa rozpustí a chytí zlatohnedú farbu, pridáme opatrne ocot balsamico a vodu. Zmes miešame, až kým sa opäť nespojí.
Vložíme nakrájané hrušky a za občasného miešania ich na miernom ohni podusíme do zmäknutia a zredukovania omáčky.
Na opečené bagetky natrieme hrubú vrstvu kozieho syra a poukladáme karamelizované hrušky.
… ktoré sú nevyhnutné pre jej optimálne fungovanie (tzv. technické cookies). Potrebné súbory cookies pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok či automatické zobrazovanie obsahu v preferovanom jazyku.
Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies, pričom na využívanie týchto cookies nie je potrebný Váš súhlas ani ich nie je možné odmietnuť. Zároveň Vás chceme ubezpečiť, že naše stránky nepoužívajú a neukladajú ostatné typy cookies ako napr. Marketingové, Analytické či Štatistické cookies.